Aannemersbusjes

Aannemersbusjes reinigen

Waar gehakt wordt, vallen spaanders! En dat geldt ook voor bedrijfswagens. Aannemersbedrijven, koeriersbedrijven, stratenmakers, wegenbouwers, tuinders, transportbedrijven; allemaal bedrijfstakken waar hard gewerkt wordt. De uitstraling van de auto komt dan vaak niet op de eerste plaats. Toch is het voor de passagiers, chauffeur en bovenal de opdrachtgevers wel zo plezierig als de bedrijfswagen netjes en schoon is.

AutoPoetsCenter Deventer verzorgt dit graag voor u. Op afspraak halen wij één of meerdere keren per jaar de bedrijfswagen op om deze een complete reconditionering te geven. De bedrijfswagen wordt dan niet alleen gewassen maar ook echt gepoetst. Het complete interieur met de bekleding en de hemel worden weer in nieuwstaat gebracht. Natuurlijk worden de velgen, banden, ramen, bergruimte, bumpers, etc. niet vergeten. Dit is de goedkoopste manier om uw wagenpark te ‘vervangen’!

Een groot plezier voor de medewerkers die er alle dagen in moeten zitten. Bovendien komt u met een gepoetste wagen wel zo representatief voor de dag bij uw opdrachtgevers.

Geïnteresseerd? Vraag dan hier een vrijblijvende aanbieding aan.

Neem contact met ons op