Autopoetsen

Autopoetsen

Een auto echt poetsen – zoals wij dat gewend zijn – bestaat uit diverse soorten werkzaamheden. Tegenwoordig wordt het zelfs reconditioneren genoemd. De auto krijgt een complete schoonheidsbehandeling, van binnen en van buiten. Hij wordt onder hoge druk afgespoten, daarna gewassen, gepolijst en vervolgens in de was gezet.

polijsten

Maar ook het interieur komt aan de beurt. Deze wordt perfect gereinigd en eventuele vlekken op de bekleding worden verwijderd.

before after

Er wordt niets overgeslagen: ook velgen, banden, kunststofdelen zoals bumpers en stootranden worden weer ‘nieuw’ gemaakt.

blank

Ook uw heilige koe maken wij weer helemaal als nieuw.

Leeftijd, afmetingen, merk, kleur en de staat waarin de auto verkeert, doen er niet toe. Het resultaat is verbluffend! Iedereen zal denken dat u een nieuwe auto hebt aangeschaft. En voor uzelf is een nieuw interieur (zonder vlekken en luchtjes) wel zo prettig rijden. De prijs van een complete reconditioning van een personenauto is afhankelijk van het model maar altijd zeer scherp geprijsd. Autobedrijven en fleetowners kunnen hier een speciale prijs opvragen.

Neem Contact met ons op