• Autopoetsen

   Een auto echt poetsen – zoals wij dat gewend zijn – bestaat uit diverse soorten werkzaamheden. Tegenwoordig wordt het zelfs reconditioneren genoemd. De auto krijgt een complete schoonheidsbehandeling, van binnen en van buiten. Hij wordt onder hoge druk afgespoten, daarna gewassen, gepolijst en vervolgens in de was gezet.

  • Maar ook het interieur komt aan de beurt. Deze wordt perfect gereinigd en eventuele vlekken op de bekleding worden verwijderd.

   1. Before
   2. After
  • Er wordt niets overgeslagen: ook velgen, banden, kunststofdelen zoals bumpers en stootranden worden weer ‘nieuw’ gemaakt.

  Ook úw heilige koe maken wij weer helemaal als nieuw.

  Leeftijd, afmetingen, merk, kleur en de staat waarin de auto verkeert, doen er niet toe. Het resultaat is verbluffend! Iedereen zal denken dat u een nieuwe auto hebt aangeschaft. En voor uzelf is een nieuw interieur (zonder vlekken en luchtjes) wel zo prettig rijden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie wat betreft de prijs? Kom dan gerust een keertje langs, en dan kunnen wij samen met u een offerte samenstellen.  Autobedrijven en fleetowners kunnen hier een speciale prijs opvragen.

  • Neem contact met ons op