Lakverzegeling

Waxoyl lakverzegeling

Wilt u uw auto extra lang glanzend houden? Dan bieden wij u graag een lakverzegeling van Waxoyl aan. Na het poetsen wordt dan een Waxoyl behandeling uitgevoerd.

Buiten krijgt de laklaag van uw auto door Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Door deze lakverzegeling is de lak beter bestand tegen negatieve invloeden van buitenaf zoals schadelijke UV straling, zure regen, modder, pekel en luchtverontreiniging. Door een grondige behandeling met Waxoyl 100+ blijft de laklaag diep glanzend en blijft de kleur behouden. Reinigen met een goede autoshampoo is voldoende voor een blijvend resultaat. U bespaart dus aanmerkelijk op uw onderhoudskosten.

Binnen wordt de bekleding van stoelen en banken intensief behandeld met Waxoyl U.P.T. bekledingbeschermer. Hierdoor kunnen gedurende een lange periode geen hardnekkige vlekken ontstaan, veroorzaakt door bijvoorbeeld modder, as, snoep, etenswaren en gemorste dranken. Dankzij het vocht- en vuilafstotend effect is het reinigen van het auto-interieur voortaan heel gemakkelijk. Met een stofzuiger of een zacht reinigingsmiddel er even overheen en klaar bent u. Door het krachtige UV-filter is er minder kans op vaal worden worden van de bekleding en wordt de kleur behouden. Door deze interieurbehandeling blijft de bekleding gegarandeerd 2 tot 3 maal langer showroomfris.

blank
Garantie

Bij de Waxoyl 100+ behandeling, toegepast op NIEUWE auto’s binnen 3 maanden na aanschaf, wordt een schriftelijke garantie afgegeven op de glans van de lak voor 3 jaar. Is uw auto ouder dan 3 maanden dan geldt een garantie van 18 maanden. Wij adviseren u vogelpoep direct van de lak te verwijderen om inbranden te voorkomen. Deze beschadiging valt niet onder de garantie van Waxoyl. En na jaren rijplezier heeft zo’n gegarandeerd mooie auto natuurlijk nog een hoge (inkoop- of verkoop)waarde.

Geïnteresseerd? Vraag dan hier een vrijblijvende aanbieding aan.

Neem contact met ons op